LG G Flex 2

Informatie over de LG G Flex 2

De LG G Flex 2 is een unieke Android-smartphone met een gebogen scherm. Het bijzondere 5,5 inch Curved OLED-scherm van de G Flex 2 zit prettiger in je broekzak, en door de gebogen vorm zitten de microfoon en speaker dichterbij tijdens het bellen. Bovendien kun je het scherm zelf nog verder buigen, en is de achterkant zelfreparerend. Dit is een flexibele smartphone die wel tegen een stootje kan! De G Flex 2 biedt krachtigere hardware, een hogere resolutie en nieuwere software dan zijn voorganger.

Belangrijkste LG G Flex 2 specificaties

  • 5,5 inch gebogen OLED-scherm, met HD-resolutie van 1080×1920 pixels
  • Krachtige 2,0 GHz octa-core processor, 2 GB werkgeheugen
  • 13-megapixelcamera met optische beeldstabilisatie achterop, 2,1-megapixelcamera voorop
  • Loopt op Android 5.0 Lollipop met extra features als Glance View en Gesture Shot
  • 16 GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart
  • Zelfreparerende achterkant: krasjes verdwijnen vanzelf binnen 10 seconden!

Voor wie is de LG G Flex 2?

Met de LG G Flex 2 in huis ben je een echte voorloper. Deze Android-smartphone is één van de eerste telefoons met een flexibel scherm. Dat ziet er niet alleen cool uit, maar heeft ook voordelen. Zo is een gebogen scherm een stuk ergonomischer, en flink wat steviger. Omdat het scherm weggebogen is van de voorkant is de kans een stuk kleiner dat de G Flex 2 ongelukkig landt na een val.

Pluspunten van de LG G Flex 2

Het grootste voordeel van de LG G Flex 2 is natuurlijk het unieke scherm. Smartphones met een gebogen en flexibel scherm zijn er nog maar nauwelijks, en het is bijzonder stijlvol. Het scherm heeft een hoge resolutie van 1080×1920 pixels, wat voor scherp beeld zorgt. Ook de andere hardware is goed in orde: LG heeft de G Flex 2 voorzien van een ongekend krachtige octa-core processor geklokt op 2,0 GHz. Met deze 8 cores ben je ervan verzekerd dat alle apps soepel zullen lopen.

Niet alleen het scherm van de G Flex 2 is flexibel, ook de accu is gebogen. Daardoor kan het toestel lekker dun blijven. Op het dunste punt is de G Flex 2 slechts 7,1 millimeter dik. De batterij heeft toch nog een forse capaciteit van 3000 mAh. Met LG’s meegeleverde Quick Charge oplader wordt de accu voor vijftig procent opgeladen in minder dan drie kwartier.

De LG G Flex 2 is voorzien van de nieuwste software met Android 5.0 Lollipop. Via de Google Play Store kun je gemakkelijk meer dan een miljoen populaire apps downloaden, van WhatsApp tot Snapchat en van Angry Birds tot Minecraft. Het toestel heeft een indrukwekkende 13-megapixelcamera met optische beeldstabilisatie, zodat je nooit meer last hebt van blurry bewegende beelden op je foto’s. Met extra features als Gesture Shot en Gesture View maak en bekijk je foto’s door je handen te zwaaien naar de camera.

Minpunten van de LG G Flex 2

LG heeft de G Flex 2 voorzien van de nieuwste technologie. Dat zorgt voor uitstekende prestaties, maar ook een vrij hoge prijs. Ook het flexibele scherm van de G Flex 2 zorgt voor een flinke meerprijs. Heb je geen behoefte aan al die extra features en heb je liever een wat lagere prijs, dan kun je misschien beter voor deLG G3 kiezen. DIe is een stuk goedkoper, maar nog altijd voorzien van krachtige hardware.gflex2-1 (1)