HTC One M9

Uiterlijk en specificaties HTC One M9 opgedoken

Een Duitse webshop heeft productafbeeldingen en specificaties van de HTC One M9 online gezet. Inmiddels is de productpagina weer verwijderd, maar de informatie is al opgedoken inclusief een aantal afbeeldingen. Op de productpagina werd een prijs gemeld van 749 euro. Naar verwachting zal HTC de smartphone op 1 maart presenteren. 

De productpagina van de HTC One M8 opvolger verscheen bij cyberport.de, zo heeft telecominsider Evan Blass ontdekt. Het lijkt te gaan om officiële plaatjes die HTC voor marketing gebruikt. Op de productpagina van de webshop wordt er een adviesprijs van 749 euro vermeld, hiermee is de smartphone vermoedelijk iets duurder als bij de introductie van de voorganger. Als releasedatum wordt 9 april genoemd, wat overeen zou komen met releases in vorige jaren.

HTC-One-M9-smartphone

Specificaties HTC One M9:

Het toestel lijkt qua uiterlijk veel op zijn voorgangers. Wel zijn de specificaties aangepast, zo is er een Snapdragon 810 processor aanwezig, het gaat hierbij om een octacore variant op 2,0Ghz. De processor wordt ondersteund door 3GB aan RAM geheugen. Intern is er 32GB geheugen aanwezig met uitbreidingsmogelijkheden via een microSD aansluiting. De smartphone beschikt verder over een 2900mAh batterij en een 5-inch scherm.

HTC-One-M9-smartphone-1

HTC heeft de One M9 uitgerust met een 5-inch scherm welke de beschikking heeft over een resolutie van; 1920×1080 pixels. Aan de voorzijde is een ultrapixel camera aanwezig, en aan de achterzijde is er een 20 megapixel camera aanwezig. Android 5.0 is het besturingssysteem, ondersteund door HTC Sense 7.0. De telefoon moet vanaf 9 april beschikbaar zijn bij Cyperport voor een bedrag van 749 euro

 

BRON: Technieuws